"lus est ars boni et aequi"

Választási betérő

Amint azt az Ügyvédi Összefogás mostanra már szép számú támogatói és szimpatizánsai tudják, az elmúlt másfél hónapban a Falk Miksa utca 10. szám alatti Pintér Galéria lett a szellemi bázisunk. Január 8.-a óta itt jövünk össze rendszeresen minden szerdán egy-egy közérdeklődésre számot tartó téma megvitatására és utána némi beszélgetésre, ismerkedésre, borozgatásra. A “Bázis” a választás napján, pénteken is vár mindenkit reggel 8-tól a késő esti órákig. Noha szervezett programunk már nem lesz, a nap eseményei, úgy véljük, kellő beszédtémát fognak nyújtani mindannyiunknak.

 

Kérünk minden kollégát, hogy akár választás előtt, akár utána egyedül vagy kollégáival térjen be hozzánk egy jó beszélgetésre, esélylatolgatásra és a szavazási tapasztalatok megosztására. Szavazó kollégáinkon kívül idevárjuk a kar egyéb tagjait (alkalmazott és szünetelő ügyvédek) és az ügyvédjelölt kollégákat is. Zárjuk a kampányt és a választásokat egymás társaságában!

 

Feledékenyebb kollégáink pedig még a mozgalom jelölt-listáját is felvehetik a helyszínen :-).

 

Az Ügyvédi Összefogás szervezői és jelöltjei ezúton mondanak köszönetet minden, a mozgalom programját elfogadó, és a munkánkat, illetve erőfeszítéseinket bármilyen formában támogató és segítő kollégának. Kérünk mindenkit, hogy még egy utolsó lendülettel jöjjenek el szavazni, és erre az általunk esetleg még el nem ért kollégákat is bírják rá.

 

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vissza a tetejére