"lus est ars boni et aequi"

Sajtótájékoztató 2014. jan. 24.

Pénteki (2014. jan. 24) sajtótájékoztatónk után megjelent cikket ide kattintva érheti el.

“Az Ügyvédi Összefogás Mozgalom szerint egy, a tagságával kapcsolatot tartó ügyvédi kamarának észlelnie kell és lehetőségeihez mérten fel kell hívnia a figyelmet arra, ha a társadalom tagjait tömegesen érintő jogügyletfajtának jogi típushibája lehet. Szerepet kell vállalnia a társadalom széles rétegét érintő jogi problémákkal kapcsolatos közérthető tájékoztatásban. A szerveződés szerint a szakmai felelősség ilyen irányú rendszeres megjelenése hiányzik a Budapesti Ügyvédi Kamarában.

A mozgalom szerint teljes érdektelenségbe és közömbösségbe süllyedt a Budapesti Ügyvédi Kamara tagsága, mivel a vezetők évek óta néhány kivételtől eltekintve legfeljebb csak helyet cserélnek. Az ügyvédi összefogás összesen 12 pontban fogalmazta meg átfogó szakmai programját. Így például felelős és elszámoltatható kamarai vezetést, tagdíjcsökkentést, hatékony érdekérvényesítést a jogalkotásban, korszerű fegyelmi kódexet.”
Forrás: Hír TV

BUDAPESTI ÜGYVÉDI KAMARA TISZTÚJÍTÁS

2014. február 21. (péntek)

Ha kérdése, javaslata, észrevétele van kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-amil címen.
E-mail: [email protected]

Kövessen minket Facebookon is:fblogo

Ide sorolva: , ,

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vissza a tetejére