"lus est ars boni et aequi"

Inzultálják az Ügyvédi Összefogás segítőit

Tekintettel arra, hogy az Ügyvédi Összefogást a BÜK elnöke elzárja attól, hogy a hivatalos szakmai hírcsatornákon keresztül ismertethesse meg programját a tagsággal, így többek között közterületen osztogatott szórólapokkal próbáljuk felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal a Megújulás 12 pontjának megismertetése érdekében.

Mindehhez több fiatal is felajánlotta segítségét, amelyért ezúton is köszönetet mondunk. Természetesen felhívtuk a figyelmüket arra, hogy amennyiben valaki jelzi, hogy nem tart igényt az ismertetőnkre, úgy semmilyen módon ne próbálják meggyőzni, megkérni annak átvételére. A segítőinktől kapott visszajelzések alapján egyértelműen érezhető, hogy a kollégák érdeklődnek közös ügyeink és a választási alternatívák megismerhetősége iránt.

Ezért is megdöbbentő, hogy a mai napon egyik „kollégánk” a szórólap átvétele után felszólította a segítőinket, hogy engedjék magukat lefényképezni, majd mikor ehhez nem járultak hozzá, további – nem éppen ügyvédhez méltó – szóbeli megnyilvánulás és fenyegetőzés kíséretében fotókat készített róluk.

Kérünk valamennyi kollégát, hogy amennyiben ismertetőnkre nem tartanak igényt ügyvédhez méltóan jelezzék azt,  és ne inzultálják az Ügyvédi Összefogást segítő  fiatalokat.

Ha kérdése, javaslata, észrevétele van kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-amil címen.
E-mail: [email protected]

Kövessen minket facebookon is:

fblogo

1 Hozzászólás

  1. kovács józsef Válasz

    Kiváncsi lennék,mit szól az ügyvédközösség a pozíció szerzés miatt,háttérben megkötött alkukhoz.Érdekes,hogy Dt Papp Géza visszalépett mint elnökjelölt és a főtitkári posztra ő lett az egyedüli induló,így már meg is nyerte.Hol a választás tisztasága? Hol a megújjúlás? Némi publicitást megérdemelne a történés!

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vissza a tetejére